Hungary

Üdvözli Önt a(z) Dial4Fun!

Ügyfélszolgálat: e-mail: [email protected] , tel : 0619989350
Fizetős telefonokról és mobiltelefonokról indított hívásoknál az ár 500 Ft per perc. A részvételhez írja be a telefonszámát a weboldalra. Hallgassa meg a kérdést, és adja meg a helyes választ a telefonkészüléke 1-es vagy 2-es gombjának megnyomásával. Helyes válaszért a játékosnak 100 pont jár. A kapcsolat bármikor megszakadhat (telefon). A promóciós időszak leteltével a legtöbb pontot szerzett résztvevő nyer. Abban az esetben, ha a résztvevők ugyannyi pontot érnek el, az utoljára feltett kérdés dönt. A legtöbb helyes választ adó ügyfél nyer. A nyertes személye a promóciós időszak vége (2019. october 1-a 23:59) után lesz közzétéve a www.dial4fun.com weboldalon. A részvétellel Ön elfogadja a Feltételeket, és azt is, hogy Ön magyarországi lakos, elmúlt 18 éves, és Ön vagy a fiók tulajdonosa, vagy rendelkezik a tulajdonos engedélyével. A Dial4fun nem foglalkozik a kiskereskedői jegyzéken lévő termékkel, azokat nem szponzorálja és nem is re.

Ügyfél alapú leírás

Ön díj fizetése ellenében vehet részt a vezetékes vagy mobiltelefonon játszott kérdezz-felelek/kvíz játékban. A játékban való részvételhez egy speciális telefonszámot fog találni a kérdezz-felelek/kvíz webhelyen, amelyet fel kell hívnia. A számítógép asztalán egy egyedi PIN-kódot fog kapni. Mobilkészülékén a hívás gombra kattintva aktiválhatja a vonalat. A PIN-kód ellenőrzése vagy a mobiltelefonon lévő hívás gombra való kattintás után elkezdődik a játék, és ön a telefon billentyűzete segítségével kezdheti el a kérdezz-felelek/kvíz játékot, és adhat választ a triviális kérdésekre.

Részletesebb magyarázat

Telefonszámának a kérdezz-felelek/kvíz játékban való részvételhez való megadása után felkérést kap egy prémium díjas szám hívására. A prémium számok az első három számjegyről ismerhetők fel, amely minden esetben 0690. Az ilyen hívások díja vagy a telefonszámlára terhelődik, vagy pedig levonásra kerül a feltöltött egyenlegből. A kérdezz-felelek játékok a telefonon és ugyanakkor a weboldalon is játszódnak, ha a pin-szolgáltatást használták. A felhasználó a helyes választ a telefonbillentyűzeten lévő 1-es vagy 2-es gombot megnyomva adja meg. A pontok halmozódnak inden helyes válasz estén, és levonásra kerülnek egy előre meghatározott idő után, ahogy az részletesen el van magyarázva a webhelyen. Amint a felhasználó bontja a vonalat, a kérdezz-felelek játék véget ér. Az összes pontszámot és egyéb információkat, így a segélyvonalat, díjazást stb. tartalmazó weboldal megjelenik a webhelyen. A kérdezz-felelek/kvíz játéra kijelölt idő leteltével a legmagasabb pontszámot elért játékos nyeri a díjat. Ha több résztvevő ér el ugyanannyi pontot, leggyakrabban egy utolsó kérdés lesz feladva a résztvevőknek.